asram Yeni üYe
Mesaj Sayısı : 123 Yaş : 32 Nerden : hodrimeydan...!! <fieldset> <legend>Kısa Bilgiler</l : Takımım : Kayıt tarihi : 07/09/08
| Konu: ruh cağırma diyaLoqLarı Paz Eyl. 07, 2008 5:41 pm | |
| +eyy ruh.. -tak tak tak +bi dur lafımı bitiriyim kenan sonra vurcan bee -haa pardon baştan alalım +batırdın artık kım korkar sımdı
+eyy ruh geldiysen 3 takla at sonrada amuda kalk daha sonra havada uç ayaklarını omzundan geçir boynunu yamult. ruh:tahtaya vursam.:/
-Ey ruh geldiysen televiyonu kapattt -Kumanda nerde - ..!!
insan: ey ruh geldin mi? ruh: geldim geldim insan: ne getirdin? ruh: inci boncuk insan: kime kime ? ruh: hasta mısın olm sen !?
insan: ey ruh geldin mi? ruh: sorry , do you speak english ? insan: !
insan: ey ruh... ruh'un telesekreteri: Aradığınız ruha şuan ulaşılamıyor lütfen sinyal sesinden sonra mesaj bırakınız!
insan: ey ruh ! ruh: efendim abi
insan: ey ruh! bize gelecekten haber ver? fener-rize maçı ne olur? ruh: valla futbolla aram iyi değil şekerim
insan: ey ruh ! ey babamın ruhu geldin mi ? ruh: len ben sana erken yatılacak demiyor muydum !? saat kaç olmuş eşşoğşşek!
insan: ey ruh geldin mi? ruh: geldim insan: bize kendini tanıt , ismin ne? ruh: kimlikte hıdır yazar ama arkadaşlar bana pelin derdi şekerim
insan: ey ruh ! ruh: buyur koçum mevzu nedir??
insan: ey ruh... ruh: waay ortam yapmışız
insan : ey ruh geldiysen.. ııı ... şeyy.. geldiysen geri git ruh : manyak mısın insan : hayır kararsız bir insanım, lütfen üstüme gelme
insan : ey ruh ... insan : ruuuuuhh ... insan : ruh dedik alooooo ruh : wc'de bile rahat yok bee geldim çatlama insan : ..!!
insan: ey ruh geldin mi? ruh: yok ben daa yoldayım insan: nası yaaa
biz:eyyyy ruh geldinsen vur çat çut kırt hurt biz:ey ruh anladık geldin yeter. ruh:dur nan daha yeni eğlenmeye basladık biz:burda dalga geçmesi gereken bizdik ruh:yeni alınan bi karara göre ruhlar artık insanları dövebiliyomuş biz:eyyyyy ruh geldiğin delige geri dön | |
|