asram Yeni üYe
Mesaj Sayısı : 123 Yaş : 32 Nerden : hodrimeydan...!! <fieldset> <legend>Kısa Bilgiler</l : Takımım : Kayıt tarihi : 07/09/08
| Konu: öLürken espri yapmak..! Paz Eyl. 07, 2008 5:39 pm | |
| Madem ölüyorsunuz boş durmayın… Amerikan filmlerinde var neden bizde olmasın?. İşte ölüm anında yapılacak espriler… *** -Bahriye kaç , arkanda ayı var. Hi haa ha ha ha…
-Benim naçiz vücudum birgün elbet topak olacaktır… -Toprak büyük baba… -Topak ulan… Keyfimin kahyası mısın Teres…
-Sevgili akrabalarım, saygıdeğer eşim ve kıymetli oğullarım. Bana ayrılan sürenin sonuna gelmiş bulunuyoruz.
-Zahidem , Çevreye verdiğim geçici rahatsızlıktan dolayı özür dilerim…
-Ihhhh… Ihhhh… -Konuşma istersen Hacı dede… -Konuşucam ulan… Yirmi trilyon tutarındaki vasiyetimi Almanyadaki Hıristiyan Demokrat Partiye bağışlıyorum.Hı ha ha ha…
-Ölürseam kabrime gelme istemeeeem…
-Patlamış mısır getirsene Dürdane. Hayatım film şeridi gibi gözlerimi önünden geçmeye başladı galiba.
-Gidiyorum bütün aşklar yüreğimdeeeeee… -Ben paralarım o aşkları da şıllıkları da Hüdai… -Gidiyorum kokun hala üzerimdeeee… -Hangi koku? Kimin kokusu söyle?… Ölmeden önce söyle diyorum…
-Öbür taraftan istediğin bişey var mı Halime… Gelirken getiririm…Hı ha ha ha…
-Ben ölüyorum Nilay… Sen unutma Ahmet’e selam söyle… -Hangi Ahmet Selami bey? -Sultan Ahmet …Hı ha ha ha…
-Çocukların üçü de senden değil Rıfkı… Ben onları Anelka , Ribery ve Alex’ten yapmıştım… -Ulan bi Beşiktaşlıya yapılır mı lan bu? Ronaldodan yapsaydın bari…
-Aytekin yeğenim. Ben ölüyorum… İçimde merak kalmasın diyorum hani… Yani sen de istiyorsan… -Tayyar abi yapma allahaşkına. -Bi kereden bişey olmaz lan…
-Azrail geldi görüyorum , görüyorum… Hepimizi birlikte istiyor… Hayır onlara dokunma sadece beni al… Beni al beni al onu alma…
-Tabutu ziyan etmeyin… Tahtaları kışın da sobada yakarsınız. Barsaklarımı çııkartıp gül ağacının altına gömün. Çok iyi gübre yapar… | |
|